Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un hoț din Constanța a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook

Un hoț din Constanța a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook, iar aceasta l-a recunoscut și a anunțat poliția.

 

Un bărbat din Constanța care a furat două telefoane a fost prins după ce a cerut prietenia victimei pe Facebook, iar aceasta l-a recunoscut din poza de profil și a anunțat poliția, scrie Replica de Constanța.

Individul cu antecedente penale a furat un Huawei și un iPhone lăsate pe tejghea de vânzătoarea unui magazin, provocând astfel un prejudiciu de 3.000 de lei. La scurt timp, a vândut un telefon cu 200 lei, iar pe al doilea l-a aruncat, pentru că era blocat.

 

Citește și
Postările lui Florin Cîțu au sute de like-uri rusești și vietnameze. Vlad Voiculescu: ”La nivel internațional rupe!”
Postările lui Florin Cîțu au sute de like-uri rusești și vietnameze. Vlad Voiculescu: ”La nivel internațional rupe!”
A încasat 4 ani și jumătate de închisoare

 

După câteva zile însă, hoțul a decis să ceară prietenia pe Facebook chiar vânzătoarei căreia îi furase telefoanele, iar aceasta l-a recunoscut din poza de profil și a anunțat imediat poliția.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la 1 an de închisoare, prin sentința din 11 noiembrie 2021. Prin contopirea unor pedepse anterioare, bărbatul va executa 4 ani, 6 luni și 231 zile închisoare. Decizia nu este definitivă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult