Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un hoț a furat o mașină cu un copil înăuntru. Ce a făcut când a văzut micul pasager

Un hoț s-a întors cu mașina furată la locul faptei, doar ca s-o certe pe mămica care își lăsase copilul pe bancheta din spate. I-a dat copilul, iar apoi a demarat din nou în trombă.

 

Neobișnuita întâmplare a avut loc în Oregon, Portland, în urmă cu câteva zile, potrivit reprezentanților poliției citați de publicația NYPost.

O mămică a oprit mașina în fața unui magazin alimentar, lăsând-o descuiată și cu motorul pornit. Pe bancheta din spate, într-un scaun auto, se afla fiul ei de patru ani. Femeia voia doar să cumpere câteva cutii de lapte și puțină carne, și s-a gândit că nu va lipsi mult.

Un hoț de autoturisme a profitat rapid de oportunitate și dispărut în câteva secunde cu autoturismul, dar în scurt timp a observat că nu furase doar mașina.

Citește și
Bătrână
Bătrână din județul Arad, jefuită de hoți în propria casă. Suma colosală furată dintr-un seif

Bărbatul s-a întors la magazin, în timp ce mămica disperată ieșise în fața intrării. A lăsat-o să își ia copilul și a furat, pentru a doua oară, mașina.

Nu însă înainte să o certe pentru că și-a pus copilul în pericol... ba chiar a amenințat-o că va chema poliția pentru a fi pedepsită, arată sursa citată.

„Evident, îi suntem recunoscători că a avut decența să aducă copilul înapoi” a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Beaverton, Matt Henderson.

Nu sunt date la acest moment cu privire la recuperarea autoturismului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult