Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un elefant a evadat după ce a văzut că îngrijitorul a uitat să apese un buton

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femelă elefant de 44 de ani, care a suferit arsuri cu napalm în timpul războiului din Vietnam, s-a întors de bună voie acasă, după o scurtă ... evadare. 

Se numește Fritha, este "pensionară" la un sanctuar pentru animale din statul New York și, de fapt, a ieșit doar la o mică plimbare de seară.

Vestea bună e că Fritha s-a întors acasă, teafără. Însă cu o zi înainte, elefantul asiatic, o femela de 44 de ani, a provocat multă îngrijorare și temeri printre îngrijitorii de sanctuarul pentru animale sălbatice.

”Seara, i-am făcut baie și am hrănit-o. Există un gard prin care trece curent electric, că s-o țină în țarcul ei, dar a fost o eroare umană. Cineva a uitat să cupleze comutatorul. Acesta face un zgomot, se aude un click. Iar elefanții sunt foarte isteți. Ea a știut că nimeni nu a apăsat butonul.”

Cineva a sunat la numărul de urgență, anunțând că un elefant rătăcește pe drum, în plină noapte. Numai că Fritha nu evadase... plecase doar într-o plimbare nocturnă.

Citește și
Elefant
Momentul în care un elev este alergat și ucis de un elefant. VIDEO

Polițistul care a găsit-o spune că uriașul pachiderm era deja înapoi pe drumul spre casă. De altfel, sergentul de la poliția statală s-a gândit imediat că are de a face cu un ... "pensionar" de la sanctuarul de animale.

Polițist: ”E greu de spus ce am fi făcut dacă nu știam de unde a scăpat. Nu e că atunci când ești chemat să recuperezi un câine pierdut...”

Responsabilii de la sanctuarul unde trăiesc sute animale spun că nu pot furniza imagini video cu elefantul - așa a solicitat compania de asigurări.

Fritha a ajuns acolo după ce a suferit arsuri grave, cu napalm, în timpul Războiului din Vietnam.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult