Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un camion plin cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc pe A1. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Traficul a fost blocat marţi dimineaţă, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Şibot, după ce o maşină încărcată cu băuturi s-a răsturnat, ulterior izbucnind un incendiu. Nicio persoană nu a fost rănită.

”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de News.ro.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier a fost oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că şoferii au fost sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Circulația a fost reluată după aproximtiv 3 ore.

Citește și
accident A1
O femeie a murit într-un accident rutier pe autostrada A1. A intervenit un elicopter SMURD

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult