Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un britanic a administrat un vaccin anti-Covid fals unei bătrâne, la ea acasă. Câți bani i-a cerut

Un bărbat din Marea Britanie care pretindea că lucrează pentru NHS a mers din ușă în ușă în suburbii din Londra și a încercat să vândă vaccinuri împotriva Covid-19 contrafăcute.

Autoritățile londoneze au anunțat că o bătrână de 92 de ani s-a lăsat păcălită și i-a oferit bărbatului 160 de lire să o vaccineze, relatează Daily Mail.

Bărbatul, care este acum căutat de poliție, i-a spus bătrânei că banii îi vor fi restituiți ulterior de NHS.

Autoritățile nu au reușit momentan să identifice substanța cu care a fost injectată bătrâna. Aceasta se simte bine și a fost supusă unui control medical.

„Este o infracțiune dezgustătoare și total inacceptabilă, care nu va fi tolerată. Facem apel cetățenilor care au informații despre acest caz să ne ajute să îl prindem pe acest bărbat. Este crucial să îl prindem cât mai repede, deoarece nu doar fraudează oameni, ci le și pune în pericol sănătatea”, a declarat Kevin Ives, detectivul responsabil de caz.

Citește și
coronavirus
Câți americani au resimțit reacții alergice grave din cauza vaccinului anti-COVID al Pfizer

Singurele indicii despre bărbat sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona în care a acționat. Acesta ar avea în jur de 30 de ani, iar bătrâna a menționat că avea accent britanic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult