Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un botoșănean a găsit în portbagajul mașinii sale un bărbat ce dormea liniștit, sforâind. A fost amendat că nu avea mască

Un bărbat din Botoșani care voia să plece la muncă a descoperit în portbagajul mașinii sale un tânăr care dormea liniștit, sforâind. După ce a fost scos de acolo de Poliția Locală, bărbatul care nu își explica ce căuta în portbagaj a fost amendat.  

Neobișnuita descoperire a avut loc duminică la prânz, când un bărbat care se pregătea să plece la muncă și-a văzut mașina cu portbagajul deschis, scrie Monitorul de Botoșani.

Speriat, omul a crezut că cineva i-a spart mașina și a sunat imediat la 112.

Când s-a apropiat însă de mașină a avut parte de supriza vieții lui: în portabagaj stătea comod un tânăr, care dormea liniștit, sforâind, cu mâinile în buzunar.

Un echipaj al Poliției Locale sosit la fața locului l-a trezit pe bărbatul din portbagaj, care s-a arătat extrem de dezorientat și nu a putut explica nici el ce căuta acolo.

Citește și
TIR
A scăpat ca prin minune, după ce un TIR a intrat în casă în timp ce dormea și zidul a căzut peste el
Amendat și cu 500 de lei pentru că nu avea mască

Tânărul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială și cu 500 de lei pentru că nu purta mască.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult