Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân de 86 de ani din Suceava și-a bătut fiica de 63 de ani pentru că era beată și făcea scandal într-un bar

Un bătrân de aproape 90 de ani din Suceava și-a bătut fiica în vârstă de peste 60 de ani pentru că era beată și făcea scandal într-un bar. Bărbatul spune însă că femeia s-a împiedicat și s-a lovit singură când a căzut.

Poliția orașului sucevean Frasin a fost sesizată luni seara prin 112 de către o femeie de 63 de ani despre faptul că tatăl său, în vârstă de 86 de ani, a agresat-o fizic, scrie Obiectiv de Suceava.

Femeia, care obișnuiește să consume băuturi alcoolice, venise de circa două săptămâni la tatăl ei, în comuna Stulpicani. Luni seară, bătrânul a fost informat că fiica sa s-a îmbătat și face scandal pe terasa unui magazine sătesc, motiv pentru care s-a dus până acolo și i-a cerut să meargă acasă.

Bătrânul spune că fiica lui a căzut singură

Femeia a refuzat și a început să facă și mai tare scandal, motiv pentru care tatăl său a început să o lovească în zona feței, după cum avea să declare ea ulterior. La rândul său, bătrânul susține că fiica s-a dezechilibrat și s-a lovit în cădere la față.

Femeia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul traumatism cranio facial fără pierderea cunoștinței, stare avansată de ebrietate și a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.

Citește și
George Simion
Demisie cu scandal la AUR. George Simion, acuzat că a făcut petreceri cu ”acte de preacurvie”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult