Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat s-a lăudat în autobuz cu ce i-a făcut celui mai bun prieten. A avut un șoc când a fost luat din stație de poliție

Un bărbat care s-a lăudat în autobuz despre ce i-a făcut celui mai bun prieten a avut parte de un șoc atunci când a ajuns la destinație.  

În stația în care a coborât era așteptat de poliție. Bărbatul își atacase cel mai bun prieten cu un ciocan, după care a luat autobuzul și s-a lăudat pasagerilor.

Bărbatul a luat autobuzul din Birmingham până în Glasgow după ce și-a atacat cu bestialitate prietenul. Acesta a devenit generat panică în rândul pasagerilor din momentul în care a urcat în vehicul, pentru că avea hainele pătate de sânge.

Un pasager l-a auzit pe bărbatul cu pricina lăudându-se cu faptul că și-a ucis prietenul și a sunat imediat la urgențe. Când a ajuns în Glasgow, un ofițer de poliție l-a așteptat pentru a-l aresta, conform birminghammail.co.uk.

Acesta avea asupra sa doar biletul de autobuz. Dus la audieri, bărbatul a refuzat să răspundă la întrebări, însp testele ADN au arătat că el este cel care a comis crima.

Citește și
accident autobuz
Accident în București. Un autobuz a lovit cu putere o mașină în care se afla și un copil. VIDEO, GALERIE FOTO

Victima sa, un bărbat de 30 de ani, a fost găsită de poliție. Trupul neînsuflețit al acestuia prezenta urme de violență.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult