Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat s-a întors la locul crimei chiar când erau polițiștii acolo, fără să-și dea seama ce avea să urmeze

Un bărbat care a ucis tatăl a doi copii s-a întors la locul crimei, în stare de ebrietate, ca să se laude polițiștilor că nu îl vor putea prinde. Ulterior, a fost arestat și condamnat la închisoare pe viață.

Marek Hecko, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea lui Adrian Ellingford în Essex, Marea Britanie, potrivit Evening Standard.

Bărbatul a murit în luna iulie a anului trecut, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

În imaginile surprinse de camera purtată de unul dintre polițiști se observă cum bărbatul de 26 de ani se apropie de locul crimei, fiind în stare avansată de ebrietate. El avea în mână o sticlă cu alcool.

Bărbatul a refuzat însă să se identifice.

„Știu ce s-a întâmplat”, s-a lăudat el polițiștilor.

Marek Hecko a fost arestat, iar în cele din urmă, oamenii legii l-au identificat drept principalul suspect în acest caz și l-au acuzat de săvârșirea crimei.

În timpul procesului, care a durat o lună, bărbatul a pretins că a ajuns la locul faptei după ce a văzut ce s-a întâmplat la știri, deși tragedia nu a fost anunțată încă la știri nici online, nici pe rețelele sociale.

Bărbatul care a fost ucis ar fi petrecut timp cu o fostă parteneră a lui Marek Hecko în noaptea în care a murit. Femeia a fost urmărită în trecut de Hecko.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult