Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat i-a arătat unui prieten imagini compromițătoare cu iubita lui ca să se laude. Ce a urmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 24 de ani din Piteşti, subofiţer la Poliţia de Frontieră de pe Aeroportul Otopeni, a fost reţinut, miercuri, pentru şantaj sexual.

Potrivit anchetatorilor, ar fi ameninţat o fată de 18 ani că va face publice imagini compromiţătoare, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Fata şantajată este iubita unui prieten al subofiţerului. Acesta o filmase pe fată în timp ce făceau dragoste şi i-a arătat imaginile prietenului său poliţist, ca să se laude.

Suspectului i-ar încolţit atunci în minte o idee. Anchetatorii spun că a anunţat-o pe fată că a intrat în posesia imaginilor şi că le va distribui şi altora, dacă nu-i cedează.

Tânăra a acceptat, de frica bărbatului care i-ar mai fi spus şi că lucrează la SRI şi îi poate urmări telefonul. În urmă cu câteva zile, însă, n-a mai suportat situaţia şi a reclamat totul la poliţie.

Citește și
primar Prahova
DIICOT a intervenit în cazul primarului acuzat că a avut o relație cu o minoră. Mărturiile rudelor

Miercuri, subofiţerul a fost dus la audieri şi apoi reţinut pentru 24 de ore, iar joi un procuror va decide dacă e cazul să propună instanţei arestarea lui preventivă.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult