Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Evenimentul s-a produs la o locuinţă din comuna Costeşti, victima fiind preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Din primele informaţii, un bărbat a încercat să verifice o butelie încărcată cu GPL, folosind flacără deschisă. A avut loc o deflagraţie urmată de izbucnirea unui incendiu. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 43 ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul membrelor inferioare, imobilul fiind cuprins de flăcări. Victima a fost evacuată şi evaluată, după care a primit primul ajutor medical calificat. Bărbatul a fost transportat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Pompierii militari lucrează pentru limitarea şi lichidarea incendiului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult