Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din SUA are 150 de copii în toată lumea. Acum a aflat că încă 3 femei sunt gravide

Un bărbat din SUA este tatăl biologic a nu mai puțin de 150 de copii din toată lumea, iar recent a primit vestea că va avea noi urmași, întrucât încă trei femei sunt gravide.

„Joe Donor” - pseudonimul pe care bărbatul îl folosește ca să își ascundă identitatea - a început să doneze spermă în 2008. De atunci, a lăsat gravide cel puțin 10 în fiecare an, scrie Mirror.

Bărbatul de 50 de ani, originar din Vancouver, locuiește de aproape trei luni în nord-estul Londrei, unde a rămas blocat din cauza pandemiei.

Acum, el a aflat că încă trei femei din Regat urmează să nască în 2021, după ce au apelat la serviciile sale. „A ajuta femeile să creeze viață este cel mai bun cadou din toate. Mă simt de parcă sunt cel mai norocos bărbat din lume”, a declarat el în presa britanică.

„Joe” are copii în aproape toată lumea, după ce a ajutat femei din  America, Argentina, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie.

Citește și
New York
Povestea a patru români donatori de sânge, proiectată pe ecranele din Times Square, în New York

Bărbatul mărturisește însă că nu toate femeile pe care le ajută îi spun dacă au rămas însărcinate sau nu, astfel că ar putea avea chiar și mai mulți copii.

„Mă întâlnesc personal cu mamele atunci când donez și sunt fericit să întâlnesc orice copil, oricând și păstrez legătura cu mamele care doresc asta”, a mai spus el. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult