Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Neamț a găsit un card pe stradă și a pornit la cumpărături cu el. De câte ori l-a folosit până să fie prins

Un bărbat din Neamț a fost condamnat la 3 ani și 5 luni de închisoare cu executare după ce a golit de bani un card bancar pe care l-a găsit pe stradă. Individul a făcut de 15 ori cumpărături cu respectivul card până să fie prins.

 

Un bărbat de 34 de ani a fost condamnat de Tribunalul Neamț la 3 ani și 5 luni de închisoare cu executare după ce a devalizat un card bancar pe care l-a găsit pe stradă, în mai 2020, scrie Monitorul de Neamț. Individul a făcut recurs, care se judecă acum la Curtea de Apel Bacău.

Bărbatul cu antecedente penale a fost trimis în judecată pentru săvîrşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

Potrivit procurorilor, individul a găsit pe data de 3 mai 2020 un card pe stradă și a pornit la cumpărături cu el, realizând că este contactless.

Citește și
Român arestat în India pentru clonare de carduri. Ionuț Nedelcu avea 166 de carduri și tehnică high-tech
Român arestat în India pentru clonare de carduri. Ionuț Nedelcu avea 166 de carduri și tehnică high-tech

Știind acest lucru, l-a folosit de 15 ori înainte să fie prins, cheltuind în medie 64 de lei la fiecare sesiune de shopping. În total, bărbatul a cheltuit 964,8 lei de pe card.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult