Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Maramureș, arestat la domiciliu alături de soție, după ce a bătut-o crunt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 56 de ani din Maramureș a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, după ce și-a lovit fără milă soția.

Nu l-a potolit nici măcar un ordin de protecție, iar atunci, culmea ironiei, oamenii legii au hotărât să îl pedepsească cu arest la domiciliu, adică tocmai lângă partenera lui de viață, pe care o terorizase. Din fericire, femeia a plecat să stea împreună cu copiii în altă locuință.

Femeia a revenit în țară, în concediu, la începutul lunii august. De când i-a spus soțului că vrea să plece din nou la muncă în străinătate, s-a dezlănțuit iadul pentru întreaga familie. Individul a devenit tot mai violent, iar bătăile erau la ordinea zilei. Asta până când bărbatul a primit și un ordin de protecție în regim de urgență, valabil cinci zile.

Localnică: “Habar n-am avut că s-a întâmplat, dar am știut că femeia a fost în străinătate de două luni."

Vecină: “Ce se întâmplă la casa omului cine știe? Tot e închis. Băutura, asta e.”

Citește și
india, sotie, batuta,
Momentul în care o femeie este legată de copac și biciuită de soț. VIDEO

Furios că nu se poate apropia de gospodărie, bărbatul a incendiat și ușa casei. Acesta a fost reținut, iar apoi, arestat, culmea, la domiciliu, adică cu soția.

Femeia în vârstă de 50 de ani s-a mutat la copii, pentru a scăpa de furia soțului ei, iar bărbatul a rămas acum în locuința familiei.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: “Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, pe numele bărbatului fiind întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie."

Daca va redeveni violent, el riscă acum să fie arestat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult