Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Iași a năvălit peste o vecină să o violeze, dar la un moment dat și-a cerut scuze și a plecat. Ce s-a întâmplat

Un tânăr din Iași care a năvălit peste o vecină pentru a o viola, după ce i-a întrerupt în prealabil lumina din casă, nu și-a mai dus planul la bun sfârșit și a plecat cerându-și scuze și reconectând locuința la electricitate.

Un bărbat de 25 de ani din localitatea ieșeană Cornești a năvălit peste o vecină pentru a o viola, după ce a întrerupt în prealabil alimentarea cu electricitate a casei, dar în cele din urmă a plecat cerându-și scuze și reconectând locuința la lumină, scrie Ziarul de Iași.

Chiar și așa, tânărul tot a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de viol și violare de domiciliu, în condițiile în care tocmai fusese eliberat din penitenciar, cu doar 3 zile înainte de faptă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 martie 2024, după ce tânăra de 18 ani terminase de vorbit la telefon cu iubitul plecat în străinătate și își culcase cei doi copii.

La un moment dat, în casă s-a luat lumina, iar când a deschis ușa pentru a vedea ce se întâmplă, agresorul a năvălit peste ea și a trântit-o la pământ.

Citește și
jucatori rugby
Victima rugbiştilor francezi acuzaţi de viol face declarații cutremurătoare: ”Mă tratează ca pe o criminală”

Tânăra l-a recunoscut imediat pe bărbat și a început să țipe, moment în care agresorul i-a pus cuțitul la gât, dar femeia a continuat să strige disperată după ajutor. Alertați, copiii s-au trezit și au început să țipe și ei, iar tânăra a reușit cumva să se elibereze și a fugit spre băiețel pentru a-l lua în brațe.

A repornit lumina înainte de a pleca

A fost momentul în care agresorul a renunțat la viol, și-a cerut scuze pentru ”deranj” și a plecat, nu înainte de a o amenința pe femeie să nu anunțe poliția, pentru că altfel va veni din nou peste ea și-i va tăia gâtul. În cele din urmă, bărbatul a repornit alimentarea cu electricitate a casei și a ieșit din curtea tinerei.

Victima și-a anunțat cumnata despre cele întâmplate, iar aceasta a alertat poliția. Oamenii legii l-au prins imediat pe agresor, care și-a recunoscut vina în timpul procesului.

Tânărul a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare, la care s-au adăugat cele 25 de zile rămase neexecutate din pedeapsa anterioară. Sentința Judecătoriei Iași nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult