Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Drobeta și-a turnat benzină în cap și voia să-și dea foc, dar a căzut de la etaj de frica polițiștilor

Un bărbat din Drobeta care amenința că își dă foc a căzut de la etaj, speriat de polițiștii care se pregăteau să intervină. Bărbatul se stropise cu benzină și amenința cu autoincendierea, ca să-și convingă soția să nu-l părăsească.

Bărbatul de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost rănit, vineri, după ce a căzut de la etajul imobilului în care locuiește. Potrivit polițiștilor, bărbatul s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc, însă a căzut în gol, relatează Gazeta de Sud.

Bărbatul a recurs la acest gest pentru că nu era de acord să se despartă de soția sa.

„La data de 2 decembrie, ora 04.10, Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o femeie de 32 de ani, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, amenință că își dă foc, încuindu-se într-o cameră a imobilului, pe motiv că nu este de acord să se despartă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu echipaje SAJ și ISU Mehedinți. Ulterior, a fost solicitată prezența unui negociator, dar și prezența polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor”, au precizat polițiștii.

Citește și
Incendiu la un internat din Sebeș. Ce au aflat pompierii după ce au intervenit
Incendiu la un internat din Sebeș. Ce au aflat pompierii după ce au intervenit

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri mediiale. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult