Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Cluj-Napoca s-a trezit cu doi indivizi mascați în apartament. Gestul care i-a pus pe fugă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Cluj-Napoca s-a trezit cu doi necunoscuți în propriul apartament. A reușit să strige după ajutor și să sune la 112, iar agresorii s-au speriat și au fugit.

Anchetatorii încearcă să dea acum de urma lor.

Bărbatul se afla în apartamentul său de la etajul al 3-lea, în cartierul Mărăști, când s-a trezit cu doi indivizi cu cagule lângă el. A strigat după ajutor și s-a luptat cu agresorii, după care a sunat la 112.

Patricia Socaciu, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că persoana vătămată ar fi fost agresată de către cele două persoane, iar în momentul în care a strigat după ajutor, acestea au fugit”.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Vecinii - alertati de zgomote și de prezenta polițiștilor -, sunt șocați și ei de cele întâmplate, mai ales că zona este una linistită.

Citește și
telenovela
Starul unei celebre telenovele a fost ucis într-un jaf, după ce s-a luptat cu 3 tâlhari. ”O ființă umană spectaculoasă”

La parterul blocului sunt trei camere de supraveghere care surprind atât intrarea în bloc, cât și în cele două lifturi. Locatarii spun că aici se închiriază unele aparatemente în regim hotelier și vin persoane diferite zilnic.

Anchetatorii trebuie acum să afle motivul pentru care cei doi indivizi au dat buzna în apartamentul bărbatului și, cel mai important, să reușească să-i identifice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult