Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Botoșani a murit încercând să vadă ce viteză prinde BMW-ul abia cumpărat. Bolidul a sunat singur la 112

Un bărbat din Botoșani a murit în timp ce încerca să vadă ce viteză prinde BMW-ul pe care abia îl cumpărase. Bolidul a intrat într-un cap de pod, iar șoferul a murit pe loc, dar sistemul de urgență al mașinii tot a sunat la 112 pentru a anunța accidentul.

Un bărbat de 47 de ani din Botoșani a avut parte de o moarte ciudată, după ce a încercat să vadă ce viteză prinde BMW-ul său X3 pe care abia îl cumpărase, scrie Monitorul de Botoșani.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona localității Cândești, unde bărbatul a accelerat la maxim pentru a vedea ce viteză poate să prindă mașina care avea încă numere roșii.

Nu a putut controla însă puterea bolidului, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, oprindu-se la circa 50 de metri distanță de locul impactului. Mașina avea o viteză atât de mare, încât cutia de viteze s-a desprins de caroserie în urma impactului.

Mașina a apelat instantaneu serviciul de urgență

Bărbatul a fost proiectat prin geam și a murit pe loc, dar sistemul eCall al mașinii a declanșat automat sistemul de urgență, iar serviciul 112 a fost apelat din Germania.

Citește și
BMW X6
Un român și-a cumpărat BMW X6 în rate, din UK. Când a ajuns în Iași a rămas fără el și și-a dat seama unde a greșit

Aproape instantaneu, serviciile de intervenție din Botoșani aveau locația exactă, marca și modelul mașinii, chiar și câte airbag-uri s-au declanșat, precum și faptul că șoferul nu răspundea apelului.

Echipele de salvatori au ajuns rapid la fața locului, dar nu au mai putut decât să constate moartea șoferului. “Bărbatul era aruncat din mașină la câțiva metri și prezenta multiple leziuni incompatibile cu viața. Decesul acestuia a fost constatat la fața locului”, a declarat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult