Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a furat 200.000 de lei din locuințe, prins după o lună. Ce au găsit polițiștii în casa lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

După aproape o lună, polițiștii au reușit să dea de urma unui individ bănuit că a spart două locuințe și a furat aproape 200 mii de lei.

Suspectul este un bărbat de 45 de ani din Târgu Mureș care ar fi acționat la pont în perioada sărbătorilor de iarnă, când proprietarii caselor erau plecați în vacanță. Păgubiții nu și-au recuperat deocamdată niciun ban.

Între Crăciun și Anul Nou, când proprietarii nu erau acasă, individul a luat în vizor două case din localitatea Sărmașu. Știa că sunt oameni avuți, cu ferme de animale pe profit, așa că, în toiul nopții, a dat lovitura. A fugit cu aproape 200 mii de lei. Iar paguba a fost descoperită când proprietarii au revenit din vacanță și au văzut geamurile sparte.

Polițiștii au intrat pe fir, i-au luat urma și după percheziții, suspectul a fost arestat pentru furt calificat. În locuința lui a fost găsit un întreg arsenal pentru pătrunderea prin efracție în locuințe. Însă, nici urmă de bani..

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „A fost arestat pentru perioada de 30 de zile. Au fost ridicate telefoane mobile, cartele SIM și instrumente folosite pentru deschiderea ușilor de acces în locuință”.

Citește și
hot geaca
Un individ a escaladat până la etajul unu al unui bloc pentru a fura o geacă pusă la uscat

Deși în localitatea Sărmașu sunt cateva camere de supraveghere, individul a reușit să le evite. Acum, autoritățile sunt decise să investească bani pentru a monta camere pe toate străzile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult