Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a câștigat la loto 36,5 milioane de dolari a continuat să meargă la muncă. „Nimic nu s-a schimbat”

Un bărbat din Montréal, care a câștigat la loterie un jackpot în valoare de 36,5 milioane de dolari în octombrie, a povestit că a continuat să meargă la muncă lunea următoare.

Pierre Richer, care are peste 60 de ani, nu intenționează să se retragă din muncă nici măcar după ce a câștigat Lotto Max din 6 octombrie, a declarat organizatorul loteriei Loto-Québec într-un comunicat de presă, citat de Business Insider.

El cumpărase biletul câștigător de la o băcănie de unde și-a luat plăcinte. A luat, de fapt, două bilete care l-au costat în total 10 dolari.

„Nu aveam de gând să-l cumpăr săptămâna aceasta, dar aveam două bilete gratuite în buzunare. M-am dus să le joc și am cerut două Lotto Max la ghișeu și asta s-a întâmplat. M-a costat 10 dolari”, a mărturisit Richer pentru Global News.

Soția și fiica lui Richer au fost cele care și-au dat seama că a câștigat. Când a aflat vestea, Richer s-a „bucurat puțin”, apoi și-a văzut de treburile lui. „Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat", a spus el pentru presa canadiană.

Citește și
loto
Un bărbat a câștigat 400.000 de dolari la loto fără să știe că a participat. Cum a intrat în posesia premiului

Richer lucrează ca șofer pentru o firmă de catering și, în același timp, face parte și din departamentul care coordonează transportul și iubește ceea ce face. Așa că luni, 9 octombrie, la ora 4:30 dimineața, s-a dus la muncă.

„Nu pot să-i las singuri, pentru că fără mine departamentul ar avea probleme”, a spus el.

Magazinul alimentar care i-a vândut biletul va primi un comision de 1% din câștigul total, în valoare de 365.000 de dolari.

Richer a declarat pentru CTV News că plănuiește să cumpere o casă, o mașină nouă și să își trimită familia în vacanță.

„Nu sunt eu omul care să meargă în vacanță, așa că îi voi trimite doar pe ei”, a spus bărbatul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult