Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat aproape că și-a ucis soția punându-i piciorul pe gât din cauză că femeia vorbea prea mult la telefon

Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare după ce și-a agresat soția și și-a pus piciorul pe gâtul ei, făcând-o să creadă că o să o omoare.

Anthony Baron-Palmer și-a pierdut cumpătul din cauză că soția sa vorbea pe video call cu o prietenă de mai bine de o oră. Acesta a lovit-o cu pumnul, iar femeia a căzut pe podea, apoi individul i-a pus piciorul pe gât, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia depindea de soțul ei, fiind o persoană vulnerabilă. Aceasta a fost în grija lui până vineri, când bărbatul a fost condamnat la 22 de luni de închisoare. El a pledat nevinovat, însă avea antecedente de violență asupra soției.

Cei doi fuseseră în oraș, unde consumaseră alcool, și s-au întors acasă în dimineața de 26 noiembrie, anul trecut. Bărbatul a devenit violent din cauză că soția lui vorbea prea mult prin video call cu o prietenă.

După ce femeia a reușit să scape de sub piciorul bărbatului, acesta a lovit-o în coaste și în cap. Aceasta a plecat de acasă și a mers la poliție, reclamându-și soțul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult