Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a stat 53 de ani cu o monedă în nas, fără să știe. A crezut că are coronavirus

Un bărbat din Rusia a stat 53 de ani cu o monedă în nas, de care a uitat o dată cu trecerea timpului. Medicii au descoperit-o la un consult.

Bărbatul din Zelenograd a început să respire din ce în ce mai greu și a crezut că prezintă unul din simptomele coronavirusului, așa că s-a dus la spital.

Tomografia computerizată a arătat că nara lui era blocată de un obiect rotund.

Medicii de la Spitalul Clinic Konchalovsky i-au scos un bănuț din nas, a comunicat departamentul de sănătate din Moscova, citat de Moscova 24 și tvrain.ru.

Omul și-a amintit că la vârsta de șase ani și-a înfipt o monedă în nas și apoi i-a fost frică să le spună părinților despre asta.

„Abia după tomografie, pacientul și-a amintit cum, la vârsta de șase ani, jucându-se, și-a înfipt o monedă de o copeică în nas. Îi era frică să-i spună mamei lui severe despre asta și apoi a uitat complet”, au explicat medicii. Moneda s-a calcifiat constant, până ce omul nu a mai putut respira

Citește și
Comisia Europeană: România nu îndeplineşte niciunul dintre cele 4 criterii economice necesare pentru adoptarea monedei euro
Bulgaria şi Croaţia, pas decisiv privind adoptarea Euro. Când vor trece la moneda europeană

După ce au scos bănuțul, medicii au corectat curbura septului nazal. Potrivit acestora, bărbatul era atât de afectat de dificultățile de respirație, încât și-a scos rapid tampoanele din nări de după operație.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult