Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce a fost declarat mort. Cum a fost posibil

Un bărbat din Marea Britanie a suferit un stop cardiac în timp ce se afla la volanul mașinii. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 6 ore, apoi l-au declarat mort. Însă după 21 de minute, medicii au observat că mișcă.

Medicii nu-și pot explica cazul lui Joao Araujo, însă au constatat că circulația sanguină a revenit spontan în inima sa. Bărbatul a fost poreclit “Omul Miracol” de către medicii de la spitalul Gloucestershire Royal.

“Mi-am dat seama cât de prețioasă este viața. Medicii au declarat că creierul este un mister chiar și pentru ei. Lor nu le vine să creadă că sunt viu, fără nicio altă problemă”.

Joao Araujo se afla în mașină când a suferit uns top cardiac. Alături de el se afla și soția sa Grazielle. Femeia a acționat imediat și i-a pus telefonul între limbă și cerul gurii pentru a-l împiedica pe bărbat să se înece. A început să strige după ajutor, iar un vecin a chemat ambulanța.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Citește și
Crime scene
O femeie s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al soțului, după ce a anunțat că acesta a fost ucis de crocodili

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult