Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turist ucis pe o trecere de pietoni în timpul vacanţei în Grecia. Ce au văzut copiii acestuia

Un bărbat din Marea Britanie a murit, iar soția sa se află în stare gravă, după ce au fost loviți de o mașină în timpul unei vacanțe în Grecia.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost târât de mașină mai mulți metri în Halkidiki, în fața copiilor săi, informează Mirror. Potrivit declarațiilor autorităților, familia traversa un bulevard aglomerat din apropierea hotelului în care stăteau. Șoferul mașinii care i-a lovit circula cu viteză și a accelerat în intersecție. Paramedicii care au ajuns la fața locului au încercat să îl salveze, dar a fost declarat mort la scurt timp. Soția sa a rămas internată în spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit oficialilor, copiii, care au luat parte la accident, nu au fost răniți. „Copiii reușiseră să traverseze până să aibă loc accidentul. Am preluat și imaginile surprinse de camerele de luat vederi, pentru a identifica autoturismul și șoferul”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult