Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit din cauza căldurii în timp ce împrăștia cenușa tatălui. A fost găsit lângă o sticlă de apă goală

Un bărbat din Texas a murit într-un parc național din Utah din cauza căldurii, în timp ce împrăștia cenușa tatălui său.

James Bernard Hendricks, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort pe 1 august Parcul Național Arches. Decesul său este investigat de reprezentanții parcului și de șeriful local.

Sora sa a declarat pentru o publicație din Texas că bărbatul mersese acolo ca să împrăștie cenușa tatălui lor, potrivit BBC.

„A fost iubit de nenumărate persoane pentru că era de o bunătate incredibilă, o persoană simpatcă ce își făcea prieteni rapid. Acum toate aceste persoane sunt în suferință. A fost un șoc oribil”, a spus Ruth Hendricks Brough.

Bărbatul posta pe Facebook update-uri despre misiunea sa: „O călătorie finală alături de tatăl meu”.

Citește și
acc busteni
Un bărbat care circula regulamentar cu mașina a murit după ce un altul l-a izbit violent, lângă Bușteni

O postare din 28 iulie dezvăluie că acesta plănuia să intre în Parcul Național Arches „la apus” pentru a evita aglomerația și pentru a face cele mai bune fotografii. Alte postări recente sunt din Marele Canion, Canionul Bryce și parcurile naționale Mesa Verde.

Gardienii parcului i-au găsit mașina pe Sand Dune Arch Trail, după ce poliției i se transmisese deja că nu se mai știe nimic de el. Cadavrul său a fost găsit „în afara traseului, dar în apropiere”, spun oficialii.

O postare scrisă pe Facebook de sora lui spune că acesta a fost găsit lângă o sticlă de apă goală. Aceasta a mai spus că fratele ei probabil că s-a abătut de la traseul stabilit după ce a devenit confuz din cauza căldurii și deshidratării. Autoritățile nu au confirmat cauza decesului încă.

Destinația finală a lui Hendrick era Reno, în Nevada, loc în care tatăl lor a trăit timp de mai mulți ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult