Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a încercat să fugă din spital, ca să își cumpere băutură. A vrut să iasă pe geam cu ajutorul unor cerșafuri

Un bărbat de 49 de ani din Hoghiz, care era internat la Spitalul Județean Brașov, a vrut să fugă pe geam, cu ajutorul unor cearșafuri, pentru a-și cumpăra băutură.

Acesta era internat în Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean, iar miercuri seara, spun medicii, ar fi intrat în sevraj pentru că nu consumase alcool de ceva timp, conform Brasov.net.

El a vrut să plece din spital, dar asistentele nu l-au lăsat. Așa că bărbatul a găsit altă soluție. El a luat cerșafurile din salon, le-a legat și a încercat să coboare pe acestea. Bărbatul nu a luat în calcul greutatea sa și în timp ce cobora a căzut. Din fericire, se afla la primul etaj.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult