Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a găsit o sticlă veche de 180 de ani și a băut din conținutul ei. A regretat amarnic când și-a dat seama ce era

În timpul unei emisuni difuzată pe BBC, în 2016, în care sunt prezentate obiecte antice și artefacte ciudate și minunate din mai multe perioade ale istoriei și, ulterior, evaluate, specialistul în antichități a avut parte de o experiență neplăcută.

În timp ce inspecta o sticlă veche de 180 de ani, expertul în antichități Andy McConnell a fost surprins să constate că recipientul mai conținea ceva.

John, care a găsit sticla în casa sa, a fost dornic să afle mai multe despre ea, așa că a adus-o pentru a fi examinată.

Andy a explicat că sticla a fost datată în anii 1800, adăugând că este foarte rar să găsești o sticlă cu conținutul „încă înăuntru”.

După ce a folosit o seringă pentru a extrage lichidul din interiorul sticlei destul de vechi, el a golit conținutul într-un pahar.

Citește și
caserie
Un bărbat cu o sticlă de benzină a amenințat că dă foc Serviciului Public de Finanțe din Ploiești. Ce l-a motivat

Apoi și-a înmuiat degetul în lichid, în timp ce mulțimea adunată în jur râdea, înainte de a ghici că băutura era port (vin portughez) sau vin roșu. Însă, Andy s-a înșelat amarnic.

„Cred că este port... port sau vin roșu... sau este plin de cuie vechi și ruginite și asta este rugină”, a spus el.

Ulterior s-a dovedit că substanța era, de fapt, urină, potrivit Unilad.

Prezentatoarea Fiona Bruce i-a reunit pe Andy și John după trei ani de la videoclipul original în care John dezvăluia că a descoperit sticla îngropată cu capul în jos în pragul bucătăriei sale.

„A fost o ocazie prea bună pentru a o rata”, i-a declarat Andy Fionei, care a dezvăluit apoi că sticla a fost trimisă la Universitatea Loughborough pentru teste suplimentare.

„Acum, ai crezut că ar fi putut fi port sau vin”, a început Fiona, înainte de a se opri.

„Asta ar fi fost frumos... Înăuntru erau aceste ace de alamă, toate acestea datând de la sfârșitul anilor 1840, iar lichidul - urină, un pic de alcool și un fir de păr uman”, a spus Andy.

Fiona a continuat apoi să explice că era o „sticlă de vrăjitoare” creată ca un talisman pentru a proteja împotriva „vrăjitoriei, blestemelor, nenorocirilor care intră în casă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult