Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă: „A explodat”

Un bărbat din Brazilia a fost arestat, după ce i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă.

 

Potrivit autorităților, după ce a ajuns acasă, femeia a deschis pachetul, moment în care a avut loc o explozie, transmite Daily Star.

În urma deflagrației, femeia a fost internată timp de 10 zile în spital, timp în care a primit îngrijiri medicale.

Mai mult, fiul femeii se afla acasă în momentul incidentului și a povestit că a fost aruncat în aer din cauza forței exploziei.

„Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu mai puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat la un metru și jumătate de ușă”, a povestit fiul ei.

Familia femeii a povestit presei locale că ea bănuia la momentul respectiv că pachetul fusese trimis de fostul ei iubit. Cei doi s-au despărțit în luna decembrie a anului trecut, după ce a descoperit că el ducea o viață dublă, fiind căsătorit cu altcineva.

Citește și
politie italia
O femeie de 74 de ani, ucisă de cinci câini în apartamentul său. Cum a găsit-o fiica ei

Fostul partner al femeii, principalul suspect în acest caz, a fost reținut de autorități. O anchetă a fost demarată pentru a face lumină în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult