Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a cheltuit o avere pentru a deveni câine. De ce se teme cel mai mult după marea „transformare”

Un bărbat din Japonia a cheltuit peste 14.000 de euro pentru a-și împlini visul de o viață: acela de a deveni câine.

La începutul acestui an, un japonez pe nume Toco a dezvăluit costumul său de câine care este, totodată, incredibil de realist. „Transformarea” l-a costat o avere, mai exact 14.145 de euro, potrivit LadBible.

Mai mult, Toco a explicat la vremea respectivă pentru MailOnline că "și-a dorit să fie un animal" încă de când era copil.

Cu toate acestea, Toco, care este și influencer pe YouTube, a ales să nu își dezvăluie identitatea, deoarece se teme de ceea ce ar putea crede prietenii săi.

Vorbind pentru The Mirror, Toco a explicat: "Rareori le spun prietenilor mei, pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat, dar celor care le-am spus asta au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal".

Citește și
Bernie Sanders senator SUA
O fotografie în care senatorul Bernie Sanders este surprins epuizat pe treptele Capitoliului a ajuns virală

Dezvoltând motivul pentru care a ales această cale în viață, el a adăugat: "Încă din copilărie, am avut această fantezie nespecifică de a deveni un animal. Mă întreb dacă nu cumva a fost o dorință de transformare".

Dar vloggerul a optat pentru un costum de câine, alegând un collie, deoarece este rasa sa preferată.

Videoclipurile de pe pagina sa îl arată cum învață diverse activități ca un cățeluș, de la mâncat și făcut trucuri până la plimbare și jucat frisbee.

Toco a continuat să spună că și-a cumpărat costumul de la o companie japoneză care creează sculpturi și modele pentru filme.

Un reprezentant al agenției a explicat anterior: "Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Pentru că structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să facem să arate ca un câine."

Ulterior, au adăugat: "În plus, colectăm fotografii făcute din diferite unghiuri pentru ca frumoasa blană a collie-ului să poată fi reprodusă și concepută astfel încât costumul să se i se potrivească în mod natural."

Deși Toco își face griji cu privire la ceea ce vor crede prietenii și colegii săi despre alegerea sa de stil de viață, există o mulțime de oameni online care îl susțin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult