Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a alergat un maraton în grădina casei sale. Ce distanță a parcurs

Un bărbat din Kent, Marea Britanie, a alergat un maraton în grădina casei sale.

El susține că a făcut asta pentru a nu irosi lunile petrecute antrenându-se după ce competiţiile la care se înscrisese au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus, relatează sâmbătă Press Association.

James Page, în vârstă de 36 de ani, din Sidcup, s-a antrenat pentru un ultra-maraton şi Maratonul de la Londra, însă ambele competiţii au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Agerpres.

Deşi intenţionează în continuare să participe la aceste curse, el şi-a valorificat orele de antrenament alergând 42 de kilometri în gradina din spatele casei.

"Nu a fost aşa de greu cum am crezut", a declarat el pentru Press Association. "De fapt, mi-a plăcut, într-un mod ciudat", a adăugat britanicul.

Citește și
Poluare Italia
Europa, mai puțin poluată în timpul crizei de coronavirus. Unde s-au înregistrat cele mai mari diferențe

Alergătorul a strâns peste 3.000 de lire sterline pentru organizaţia caritabilă Children With Cancer UK pe parcursul perioadei de antrenament, o cauză de care este foarte apropiat după ce ambii săi părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer în ultimele 18 luni.

Britanicul a alergat în jurul grădinii şi a schimbat direcţia la fiecare 20 de minute pentru a-şi proteja genunchii, parcurgând astfel 873 ture în mai puţin de cinci ore.

Page a declarat că fiecare tură a avut circa 50 de metri, iar linia de sosire a fost realizată de fiul său din hârtie igienică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult