Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bar din Bistrița-Năsăud s-a transformat în câmp de luptă. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie. Momentul a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bar dintr-o comună din județul Bistrița-Năsăud s-a transformat într-un câmp de luptă, după ce mai mulți tineri s-au luat la bătaie.  

Petrecăreții au folosit mesele și scaunele pe post de arme, iar încăierarea generală a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Scenele surprinse în imagini s-au petrecut în barul din comuna Telciu. Acolo și-a făcut apariția și un grup de tineri din satul vecin, care ar fi abordat insistent o fată. Când au văzut că glumele devin agasante, în apărare tinerei au sărit cei din Telciu. Imediat s-au format două tabere, iar în scurtă vreme, barul a fost devastat. În imagini se vede cum mai mulți indivizi lovesc sau aruncă cu scaunele, iar unii reușesc chiar să obțină câteva bare metalice. La un moment dat, se vede cum tânăra în cauză încearcă să îi potolească sau măcar să îi ajute pe cei care i-au sărit în apărare. Încearcă timid cu o coadă de mătură, însă fără succes. Polițiștii au fost cei care i-au potolit, în final, pe scandalagii. Doi dintre ei au ajuns la spital cu mai multe contuzii, însă au fost lăsați să plece acasă, după câteva ore. În acest caz, a fost deschis și un dosar penal in rem pentru lovire, distrugere și amenințare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult