Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 16 ani a sunat la poliție și a spus că vrea să fie arestat: „Nu mai vreau să trăiesc o viață așa”. Ce a urmat

Un adolescent de 16 ani din Italia a sunat la poliție să se predea, după ce a încercat să comită un jaf. Băiatul a fost plasat în arest la domiciliu după ce oamenii legii l-au percheziționat.

Tânărul de Reggio Emilia a încercat să jefuiască un bărbat la un bancomat din centru orașului. El a amenințat victima cu o armă falsă și o lamă în mână, cerându-i să îi dea toți banii. Însă băiatul nu și-a dus la capăt planul și a sunat la poliție pentru a se preda, relatează Știri Diaspora.

„Veniți și arestați-mă! Nu mai vreau să trăiesc o viață așa”, le-a spus minorul operatorilor 112.

Judecătorul Tribunalului pentru Minori a decis să mențină arestul la domiciliu pentru adolescentul de 16 ani. Acesta are restricții stricte privind deplasarea, fiind permis să părăsească domiciliul doar pentru a merge la școală și la serviciile sociale.

În timpul arestului, au fost găsite asupra sa arma falsă cu care a încercat să își intimiseze victima, o lamă, dar și mai multe droguri. Tânărul a recunoscut că se implică în trafic de droguri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult