Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion privat cu 5 persoane la bord s-a prăbușit în Virginia. Nu există supraviețuitori

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă împădurită din partea de vest a statului american Virginia. Toate cele cinci persoane aflate la bord, inclusiv un minor, au decedat, potrivit CNN.

Avionul bimotor IAI Astra 1125 s-a prăbușit în apropierea aeroportului Ingalls Field din Hot Springs, Virginia, duminică, în jurul orei locale 15:00, a declarat Administrația Federală a Aviației pentru CNN.

„În acest moment, se pare că la bordul aeronavei se aflau patru adulți și un minor. Toți cei cinci, printre care se numără și pilotul, au murit pe loc", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției statului Virginia, Corinne Geller, într-un comunicat de presă citat de filiala WSLS a CNN.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor și Administrația Federală a Aviației au declarat că vor investiga incidentul.

Aeronava prăbușită era „un avion privat de mici dimensiuni", a precizat poliția.

„Poliția statală colaborează cu FAA și NTSB pentru a confirma traiectoria de zbor a avionului și pentru a identifica ocupanții. Ancheta privind accidentul rămâne în curs de desfășurare în acest moment", a declarat Geller.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult