Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion a început să se „dezintegreze” imediat după decolare. Oamenii au filmat o ploaie de scântei. VIDEO

Autoritățile americane au început o investigație după dintr-un avion al United Airlines au început să sară scântei și să cadă bucăți de meta la câteva minute după decolarea de pe aeroportul Newark, din New Jersey.

Aeronava Boeing 777-200ER care abia decolase spre Sao Paulo miercuri seară, la ora locală 23:24. Avionunul a aterizat de urgență pe aeroportul Newark la o oră și jumătate de la plecare, după ce pilotul a aruncat din combustibil deasupra oceanului, pentru a reduce greutatea.

Mai multe persoane au filmat cum săreau scântei când aeronava a trecut pe deasupra lor. Oamenii au fotografiat și bucăți dreptunghiulare de metal care au căzut la sol.

  Avionul ar fi suferit o defecțiune la sistemul hidraulic al trenului de aterizare, potrivit sursei citate. Administrația Federală a Aviației a confirmat că investighează cauza defecțiunii. Potrivit United Airlines, 256 de pasageri se aflau în avion. Nu s-au raportat victime sau răni în rândul echipajului și al pasagerilor. „După ce aeronava noastră a avut o problemă mecanică la scurt timp după decolare, a rămas în aer pentru a arde combustibil și apoi a aterizat în siguranță”, a declarat un purtător de cuvânt al United Airlines. „Pasagerii au debarcat și am alocat o nouă aeronavă care a plecat în această după-amiază. Inspecția inițială de întreținere indică o problemă cu pompa hidraulică”, a mai precizat acesta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult