Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un antivaccinist din Italia s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a ajuns să regrete că nu s-a vaccinat. „M-am înșelat!”

Un antivaccinist din Italia a ajuns să regrete că nu s-a imunizat, după ce a a ajuns la spital cu COVID și a experimentat chinurile bolii, relatează Il Messaggero.

Un antivaccinist din Italia a ajuns să regrete că nu s-a imunizat, după ce a ajuns la spital cu COVID și a experimentat chinurile bolii.

Marco Marchesin, în vârstă de 50 de ani, a lansat un apel prin intermediul rețelelor de socializare prin care roagă oamenii să nu îi urmeze exemplul, și săs e vaccineze.

Cu o voce slăbită și „foame” de oxigen, el a vorbit de pe patul de spital. Marchesin respiră ajutate de aparate și a mărturisit că are „foarte puțină forță”.

„Nu credeam că voi ajunge aici. Nu am vaccinul. Mulți dintre cei prezenți aici nu îl au. Ne-a părăsit recent o fată de 41 de ani, care a murit de Covid”, a spus el.

„M-am înșelat, vaccinează-te! Nu lăsa boala să te omoare. Vaccineaza-te! Alegeți vaccinul care cred că este cel mai bun. Aveți două tipuri, de la patru companii farmaceutice. Vaccinează-te, nu e o glumă, mori din cauza asta. Aceasta boală arde plămânii. Vaccineaza-te, nu faceți ca mine, eu am tot așteptat”, a mai spus Marchesin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult