Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent și-a aruncat surioara nou-născută pe fereastră, de la etajul șapte. Fetița a murit până să ajungă ambulanța

Un eveniment tragic a lovit o familie din Moscova la finalul săptămânii trecute. O fetiță nou-născută a murit după ce a fost aruncată de la etajul șapte de fratele său, care suferă de tulburări psihice, potrivit KP.ru.

Mama își adusese detița nou-născută acasă doar de câteva zile, după ce a născut-o și medicii le-au externat din spital. Femeia nu a apucat să se bucure de eveniment prea mult timp, pentru că duminică dimineață a avut loc o tragedie.

Aflată acasă cu cei doi copii - fetița nou-născută și fiul de 13 ani - mama a părăsit pentru scurt timp încăperea în care stăteau toți trei. Când s-a întors, a avut parte de un șoc.

„Când mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră", au declarat anchetatorii din Moscova pentru presa locală.

Copila nu a avut nicio șansă de supraviețuire după ce a căzut de la etajul șapte. A murit pe loc, chiar înainte de sosirea medicilor.

În acest caz a fost deschis un dosar penal. Mama a fost acuzată de neglijență și riscă până doi ani de închisoare.

Adolescentul de 13 ani suferă de o boală mintală și nu poate face obiectul răspunderii penale, a declarat o sursă din anchetă pentru KP.ru, care precizează că în Rusia răspunderea penală începe de la vârsta de 14 ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult