Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultimele ore din viața nepoatei lui Robert F Kennedy. Saoirse a murit la 22 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Familia Kennedy s-a reunit, luni în Massachusetts, în urma unei noi tragedii. Nepoata de 22 de ani a lui Robert F Kennedy a murit în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de droguri.

 

„În ultima sa noapte și-a terminat eseul de 25 de pagini pentru școală, lucrare de care era extrem de mândră. Apoi a luat cina împreună cu bunica sa și amândouă au urmărit dezbaterile din cadrul partidului Democrat. La 10.30 a plecat în oraș, iar la 2 noaptea s-a întors acasă, unde a înotat până la răsărit. Își făcuse deja planuri pentru următoarele zile...”, a declarat Robert F. Kennedy Jr.

Saoirse Kennedy Hill se numără printre nepoții lui Robert Kennedy şi a lui Ethel Kennedy, decana de vârstă a familiei, care are în prezent 91 de ani. Tânăra studia Comunicare la Colegiul Boston. 

Potrivit presei americane, tânăra ar fi luptat cu depresia încă din perioada liceului. Ethel Kennedy a supraviețuit mai multor tragedii: moartea prematura a 2 dintre cei 11 copii și asasinarea soţului ei,

Citește și
Iris Goldsmith
Moștenitoarea a 2 dintre cele mai bogate familii din lume a murit într-un accident în UK

Robert F. Kennedy, în 1968, la 5 ani după uciderea fratelui acestuia, președintele John Fitzgerald Kennedy.

“Inimile noastre sunt zdrobite de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viaţa ei a fost plină de speranţă, promisiuni şi dragoste”, precizează familia Kennedy într-un comunicat trimis media locale.

Comunicatul o citează pe bunica victimei cu afirmaţia “lumea este mai puţin frumoasă astăzi”.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult