Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima seară a festivalului „Sounds of Summer”. Bucureștenii s-au distrat pe ritmuri de flamenco și muzică lăutărească

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe ritmuri flamenco și lăutăreşti s-au distrat bucureștenii la "Sounds of Summer", festivalul de improvizații muzicale găzduit timp de patru zile în Piața Obor.

Ultima seară a fost dedicată unor îmbinări interesante între muzica tradițională românească și cea spaniolă. Vizitatorii au fost întâmpinați și cu gustări și ateliere de creație.

Cei care au trecut pe la festival n-au putut sta deoparte. Vizitatorii s-au lăsat cuceriţi de ritmuri, aşa că zonă de lângă Piața Obor s-a transformat în ring de dans.

Femeie: „Fac parte din generația veche.”

Tânără: „Tot vibe-ul, oamenii, faptul că toată lumea se distrează, dansează în legea lui. E foarte mişto.”

Pentru copii au fost pregătite ateliere de pictură, de împletit codițe și multe standuri cu dulciuri.

Citește și
festival muzica electronica
Droguri la un festival de muzică electronică din Harghita. Poliția a descins în toiul petrecerii

Băiețel: „Mă distrez superb, e o atmosferă uimitoare. Poţi să faci o mulțime de lucruri, să dansezi, să asculți muzică.”

Lucas, unul dintre artiștii care au urcat pe scenă, vine din Argentina și stă de 6 ani în România. E mândru că aduce aici o parte din cultura țării lui.

Lucas, artist din Argentina: „Lumea a dansat, s-a bucurat. A înţeles despre ce e vorba. S-a prins când nu mai era vorba de muzica lor și s-au bucurat și de muzica noastră în contextul lor. Desprea asta e vorba.” Ioana, artistă: „Mă bucur că aici în Piața Obor vine lume şi se bucură împreună cu noi.”

Aflat la prima ediție, festivalul a îmbinat armonios muzică și obiceiuri din mai multe zone ale lumii. Fiecare seară a avut o tematică ce i-a purtat pe vizitatori prin Africa, Orient, Balcani și America Latină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult