Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turist britanic, în stare critică după o partidă de amor în public. Ce s-a întâmplat

O partidă de amor în public s-a sfârșit la spital pentru un cuplu aflat în vacanță pe riviera franceză. Dacă femeia se află în stare stabilă, partenerul ei se zbate între viață și moarte.

Un britanic în vârstă de 30 de ani și iubita sa, o canadiancă de 28 de ani, făceau sex pe balconul apartamentului pe care-l închiriaseră. S-au dezechilibrat, însă, și au căzut de la o înățime de 3,6 metri.

E posibil ca ea să fi căzut pentru el, căci e „rănită, dar în stare stabilă”. El, în schimb, a fost transportat în stare critică la secția de terapie intensivă a spitalului Pasteur din Nisa.

„Cuplul a fost văzut în timp ce făcea dragoste, în balconul apartamentului pe care l-au închiriat. Erau, într-adevăr, foarte înflăcărați și, de-odată, au căzut peste balustradă. Vecinii au chemat imediat salvarea”, a declarat un anchetator, citat de Daily Mail.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili dacă cei doi erau beți sau drogați în timpul incidentului, produs sâmbătă.

Citește și
Om fără adăpost, succesor la tronul britanic, condamnat pentru insultarea unui român
Om fără adăpost, succesor la tronul britanic, condamnat pentru insultarea unui român

Tot mai mulți turiști britanici devin victimele acestor tipuri de incidente, mai ales în vacanțele în Franța și Spania.

Vara aceasta, administratorii de hoteluri ar fi fost sfătuiți de către agențiile de turism să nu reserve britanicilor camere de hotel care au balcoane la o înălțime mai mare de 3,6 metri.

Asta după ce, anul trecut, trei britanici au căzut de la înălțime, în timpul vacanței în Magaluf, Spania. Cu toții au murit.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult