Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul unui bărbat, găsit de câțiva vecini. Tocmai trecuse printr-o despărțire și era acuzat că-și incendiase casa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă în județul Iași, unde polițiștii vor să stabilească în ce împrejurări a murit un bărbat de 54 de ani.

Trupul său a fost găsit de câțiva vecini. Bărbatul tocmai ce trecuse printr-o despărțire, era acuzat că-și incendiase casa de supărare că a fost părăsit și acum locuia alături de fratele și mama lui, cu care se certa întruna.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani locuia de mai bine de un an, împreună cu mama și cu fratele său, în comuna Popești din județul Iași. Anul trecut el și-ar fi incendiat propria casă, supărat că soția l-a părăsit, iar de cand venise, rudele se plâng că o ținea numai într-un scandal.

Frate: ”A avut mai multe necazuri. Din cauză că l-a părăsit femeia și apoi s-a mutat aici, i-a luat foc casa. Femeia a plecat în altă parte, are o fată, e plecată în străinătate."

Familia crede că bărbatul nu și-a mai găsit niciun rost pe lume și, măcinat de disperare, s-a sinucis. Trupul său a fost găsit de câțiva vecini. Vecin: ”A venit o vecină. Se vede ceva în spatele casei. Am sunat la 112, a venit poliția, și-a dat foc la casă, i-au făcut vecinii din nou casa, i-a dat foc și la aia, apoi a venit la mama și a făcut probleme și aici."

Citește și
Zapada
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 83 de ai din Mureș. A fost găsit înghețat, la câțiva metri de casă

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD: ”Semnele de moarte erau instalate, ceea ce nu făcea indicat resuscitarea. A fost anunțată poliția."

În timp ce polițiștii cercetează moartea bărbatului, rudele se pregătesc de înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult