Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda inedită prin care o tânără primește mereu gustări gratuite din partea hotelurilor unde se cazează. VIDEO

O femeie a împărtășit o metodă inedită pe internet prin care arată utilizatorilor cum pot evita să plătească gustările din camerele de hotel unde se cazează.

Julia Baird a dezvăluit că mama ei sună întotdeauna la hotel înainte de sosirea ei pentru a „face ceva special” pentru fiica ei, indiferent dacă este o „ocazie specială” sau nu. Videoclipul postat pe TikTok a devenit viral.

După ce a ajuns la un hotel din Vancouver, Canada, ea a găsit în camera rezervată un coș-cadou plin cu gustări, scrie New York Post.

„Pur și simplu de la mama mea, gratuit”, a spus ea în timp ce arăta pachetul de bun venit.

„Dacă tu sau mama ta nu sunați la hotel de fiecare dată când călătoriți, faceți ceva greșit”, a adăugat Julia.

Citește și
Un fotomodel indian și-a înscenat moartea
„Sunt mândră de ceea ce am reușit să realizez”. Motivul pentru care un model din India și-a înscenat moartea

Videoclipul ei, care a strâns peste 125.000 de vizualizări și peste 6.000 de aprecieri, a atras interesul multor utilizatori care au vrut să știe „secretul”.

„Le spun puțin despre mine și cui aș vrea să-i trimit un mic cadou”, explică mama lui Bardi. Apoi vede „dacă există ceva ce pot face pentru a face șederea specială pentru persoana respectivă”.

Cel mai important lucru pentru a obține gustări gratuite este „să nu ceri nimic anume”, a mai dezvăluit ea.

„Este o aniversare sau, de exemplu, Ziua Îndrăgostiților și nu sunt acolo și mi-e dor de persoana iubită”, a spus mama Juliei.

Mama ei a spus că cel mai important lucru este „să întrebi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în rândul utilizatorilor.

„Obișnuiam să lucrez la un hotel și dădeam gustările/apele gratuite oricui cerea sau oricui era drăguț cu mine, așa că funcționează”, a împărtășit un utilizator.

„Am lucrat la un hotel și am ales în fiecare zi pe cineva pentru care să facem un coș cadou VIP. De obicei era cineva care sărbătorea un eveniment sau care era amabil cu personalul”, a scris un alt fost angajat al unui hotel.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult