Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei români, arestaţi în Italia după ce i-au dat de gol feţele de pernă. Ce pradă acumulaseră

Trei cetăţeni români au fost arestaţi de carabinierii din Abruzzo pentru deţinere ilegală de arme și de muniție de război.

Dintre cei trei români, doi erau deja în arest la domiciliu, fiind suspectaţi de mai multe furturi comise în zonă în ultima perioadă, scrie AbruzzoWeb. Percheziţiile la domicilul lor din Chieti-Scalo au dus la descoperirea unei prăzi impresionante, evaluată la 100.000 de euro: monede de colecție, scule profesionale furate de pe şantier, săbii antice, blănuri și numeroase cartușe de război de diferite calibre – acestea din urmă fiind găsite de un câine special al poliţiei.

Românii ar fi fost descoperiţi la un control de rutină, când poliţistul care verifica persoanele în arest la domiciliu a observat în locuinţa lor câteva feţe de pernă declarate furate dintr-un apartament cu câtva timp în urmă. Agentul le-a fotografiat şi le-a arătat proprietarilor de drept, care şi-au recunoscut lenjeria de pat.

Ca urmare, carabinierii au descins la domicliul celor 3 români, puşi acum sub acuzare pentru deţinere ilegală de arme și de muniție de război. Bărbații au fost duşi la penitenciarul din Chieti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult