Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei bărbați au vrut să abandoneze doi câini la marginea drumului, dar au fost prinși în fapt și filmați. Ce amendă au primit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei bărbați au fost amendați, în total, cu 5.000 de lei, pentru ca au vrut să abandoneze doi câini pe marginea unui drum dintr-o localitate din Cluj. Un localnic i-a filmat însă și a postat imaginile pe internet.

Totul s-a petrecut pe un drum din comuna Beliș. După ce au oprit camioneta pe marginea drumului, oamenii au dezlegat patrupedele și le-au coborât din remorcă.

Dar au fost luați la întrebări de cel care i-a filmat și s-au răzgândit. Au urcat înapoi animalele în remorca mașinii și au plecat. După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii s-au autoisesizat.

I-au găsit pe cei trei bărbați din Alba și i-au sancționat. Cele două animale au fost găsite la proprietari, în stare bună, așa ca stapanii lor au fost amendați pentru tentativă de abandon.

Conform legii, abandonul se pedepsește cu amendă de la 3.000 la 12.000 de lei.

Citește și
caini maidanezi adapost
Românii reclamă că se simt în pericol din cauza maidanezilor. Mulți câini de pe stradă fie au stăpân, fie au fost abandonați

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult