Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Dâmbovița. Un băiat de doar 13 ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident tragic, vineri seară, în județul Dâmbovița. Un băiat în vârstă de 13 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină.

Șoferul le-a povestit polițiștilor că adolescentul i-ar fi apărut brusc în față și nu a mai avut cum să îl evite. Pe de altă parte unii dintre martori susțin că autoturismul ar fi avut viteză, iar conducătorul auto ar fi frânat prea târziu.

Tânărul avea permisul de conducere de numai un an și apropiații susțin că nu ar fi un vitezoman și că este atent atunci când conduce. Martorii au fost și cei care au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor.

Dr. George Camber, medic SAJ Dâmboviţa: „Pacientul a fost găsit și de colegi în stop cardio-respirator. Când l-am preluat era cu midriaza fixă, fară niciun semn, leziuni marcante cu înfundare parieto-occipitală”.

Zeci de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze pe băiat. Din nefericire însă, eforturile au fost zadarnice.

Citește și
Accident grav între un autocar și o cisternă încărcată cu combustibil. A fost activat Planul Roșu
Accident grav între un autocar și o cisternă încărcată cu combustibil. A fost activat Planul Roșu

În familia adolescentului s-a mai întâmplat o nenorocire, în urmă cu câțiva ani, atunci când fratele său mai mic a murit într-un incendiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidentul s-a produs în centrul comunei Slobozia Moară. Şoferul, un tânăr de 24 de ani, locuiește în același sat. Acesta le-a povestit polițiștilor că băiatul ar fi sărit de pe marginea drumului direct în fața mașinii și nu l-a mai putut evita.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult