Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tradiționalul ”dezmăț” de Revelion în UK. Tineri în lenjerie intimă și beți pe străzi

Petrecăreții britanici au umplut străzile, puburile și cluburile din UK în noaptea de Anul Nou, oferind deja tradiționalul ”dezmăț” de Revelion.

Tineri beți, pozați în ipostaze jenante, în lenjerie intimă sau vomitând pe străzi, sunt capul de afiș în tabloidele britanice care s-au obișnuit să prezinte în ficare 1 ianuarie astfel de scene.

”Pentru unele suflete nefericite pretrecerea de Anul Nou a fost prea mult”, relatează Daily Mail care precizează că pentru serviciile de urgență a fost cea mai aglomerată noapte din an.

”Vremea plăcută de decembrie i-a făcut pe mulți, femei și bărbați, să se îmbrace pentru a impresiona” scrie tabloidul care prezintă și imagini grăitoare, cu tinere în lenjerie intimă pe străzi sau cu rochii atât de scurte încât lenjeria era vizibilă pentru trecători.

Fotografii au surprins în zeci de imagini tineri care de abia se țineau pe picioare, prăbușiți pe străzi sau care s-au luat la bătaie.

O femeie lovește cu pumnul în față un bărbat, surprinde o imagine, în alta o tânără beată este cărată pe umăr de un bărbat.

Într-o altă poză un tânăr zace în stradă după ce a vomitat, iar în Cardiff un petrecăreț este plimbat cu un căruț pentru copii de prieteni.

O altă fotografie arată un tânăr beat îmbrățișând un stâlp, după ce a vomitat lângă el. O altă fotografie arată o femeie fără pantaloni, stând jos pe trotuar în lenjerie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult