Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ținuta Ducesei de Cambridge a atras toate privirile. Detaliul care l-a înduioșat pe William

Regina Elisabeta a II-a a organizat un dineu de stat pentru cuplul regal al Olandei, aflat în vizită de stat în Regatul Unit. În cadrul evenimentului, Ducesa de Cambridge a atras numeroase priviri admirative datorită unei ținutei purtate. 

Regina Elisabeta a II-a a oferit cuplului regal al Olandei, aflat în vizită de stat în Regatul Unit, o primire plină de pompă. Suverana i-a întâmpinat în Pavilionul regal din Londra pe regele Willem-Alexander şi pe soţia sa, regina Maxima.

După un scurt schimb de impresii, monarhul olandez a trecut în revistă trupele, în compania prinţului Charles. Drumul spre palatul Buckingham l-au făcut în caleaşcă, iar Willem Alexander a călătorit în compania reginei.

Citește și
harry si meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle au dat startul Jocurilor Invictus

În aceeași seară a avut loc și dineul de stat, eveniment la care soția prințului William, Kate Middleton, a atras numeroase priviri admirative.

Ducesa de Cambridge a purtat o tiară care a aparținut prințesei Diana, pentru a-i onora memoria, și o rochie albastră care i-a complimentat silueta zveltă, la doar șase luni după nașterea celui de-al treilea fiu, prințul Louis, potrivit Daily Mail.

Regina Eliasbeta a II-a a declarat, în primul său discurs în care a abordat Brexitul, că abia așteaptă un nou parteneriat cu Europa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult