Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă de la ANAF. Pentru ce li se cer oamenilor 1.000 de euro

ANAF a anunțat că pe mail-uri se duce o tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă, prin care li se cer contribuabililor garanții de 1.000 de euro pentru a primi ulterior o sumă de bani.  

O tentativă de înşelăciune în numele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost semnalată, după ce mai multe persoane au reclamat că au primit e-mailuri prin care li se cere plata unei garanţii de 1.000 de euro pentru a beneficia de o sumă de bani, anunţă Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF).

”Mai mulţi contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanţii în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani. Atenţie! Acest email este o tentativă de înşelăciune şi nu trebuie să îi daţi curs! Precizăm că ANAF nu solicită garanţii în vederea premierii contribuabililor”, a transmis, vineri, ANAF.

Mail-ul conține greșeli gramaticale

E-mailul la care se face referire cuprinde, de asemenea, elemente incoerente, cu greşeli gramaticale şi promisiuni nereale.

Citește și
Bărbat căutat de autorităţile din Spania pentru înşelăciune, descoperit în România
Bărbat căutat de autorităţile din Spania pentru înşelăciune, descoperit în România

”Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, care a fost creat şi dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, au menţionat reprezentanţii instituţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult