Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Telenovela morții cântărețului Jose Jose, la final. Unde a fost găsit trupul acestuia

Trupul neînsuflețit al celebrului crooner mexican José José, de negăsit de sâmbătă, a fost localizat la o firmă de pompe funebre din Miami, Florida, a anunţat miercuri fiul său Jose Joel Sosa.

Anunţul făcut de fiul vedetei vine în contextul în care decesul artistului, în vârstă de 71 de ani, declanşase un conflict familial demn de o telenovelă.

"Este aici, suntem siguri că trupul tatălui meu este aici. Îl pregătesc, îl îmbălsămau", a precizat Jose Joel Sosa pentru reporterii prezenţi în faţa clădirii.

Unde a dispărut trupul lui Jose Jose

Jose Jose a murit sâmbătă, într-un spital din Miami, iar doi dintre copiii acestuia, Jose Joel Sosa şi sora sa, Marysol, provenind din a doua căsătorie a artistului, au plecat în Statele Unite după deces.

Cei doi i-a cerut surorii lor vitrege Sarita - dintr-o a treia căsătorie - să le spună unde se află corpul artistului, bănuind că aceasta - căruia José José i-a lăsat totalitatea drepturilor asupra operei sale - a încheiat un contract exclusiv cu anumite media pentru a avea acces la cadavru, scrie Agerpres.

Graţie unei medieri a consulului Mexicului, cei trei au convenit într-un final în noaptea de marţi spre miercuri să-i aducă un omagiu tatălui lor vineri la Miami, apoi să-i transfere corpul acestuia în Mexic la începutul săptămânii viitoare pentru ca mexicanii să îşi poată lua adio de la el, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe din Mexic.

Omagii din toată lumea după moartea lui Jose Jose

O celebritate în America de Sud, José José a vândut 100 de milioane de înregistrări în 55 de ani de carieră. Ce mai cunoscută melodie a sa este "El Triste".

 

Cântărețul Maluma s-a numărat printre cei care i-au adus un omagiu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult