Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Târgurile de căței din București, un adevărat succes. Mulți români și-au luat acasă un prieten pe viață

Your browser doesn't support HTML5 video.

În București, mulți au luat la pas parcurile iar unii s-au întors acasă cu un prieten pe viață după ce au trecut pe la un târg de la care au putut să adopte un cățel.

Astfel de evenimente se vor organiza săptămânal, promit organizatorii încurajați de faptul că 20 de căței simpatici au de acum o familie a lor.

Din cei 40 de catei prezentati publicului în Parcul Circului, jumatate au auzit acest răspuns. Printre ei au fost Colț si Nemo, care și-au găsit ușor o familie.

Însă o astfel de decizie nu se ia ușor. Până la adopție, cei care au dorit au putut să se împrietenească și sa se plimbe prin parc cu cățeii.

„Noi promovăm foarte mult acest concept de matching - cățel potrivit pentru familia potrivită. Prin urmare, pentru a-l găsi pe cel potrivit, trebuie să avem mai multe variante”, a transmis purtătorul de cuvânt ASPA.

Citește și
catel
Un cățel căzut în apele râului Siret, salvat de pompierii din Suceava

În mulțime am găsit-o și pe Sena, care are deja o casa a ei.

„Am adoptat-o în noiembrie-decembrie anul trecut și am adus-o în vizită”, spune stăpânul.

Astfel de târguri se vor organiza săptămânal, iar numărul cățeilor aduși în Parcul Circului va crește, promit organizatorii. În padocurile administrate de Primăria Capitalei sunt acum peste 1200 de suflete care își caută un stăpân.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult