Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără mămică, salvată de la moarte în ultimul moment. Ce i-a spus o străină

Charley Willis, o mamă în vârstă de 22 de ani, a fost salvată de la moarte în ultimul moment, când o străină a venit la ea și i-a spus că „totul va fi bine.”

Tânăra, care pusese punct unei relații abuzive, era cât pe ce să se arunce în gol, când o femeie necunoscută a văzut-o și a venit la ea. I-a spus că totul va fi bine și că nu o va lăsa să comită acest gest, ceea ce a determinat-o să își schimbe decizia.

„O femeie a venit la mine și m-a apucat de talie. Mi-a zis: „Hai să mergem la o cafea, totul va fi bine.” Cu cât mă apropiam mai mult de margine, ea mă ținea mai strâns. Dacă nu erau ea și polițista care a apărut la scurt timp, băiețelul meu n-ar mai fi avut pe nimeni”, a spus Charley Willis, care locuiește în orașul britanic Huddersfield, informează Examiner Live, citat de The Sun.

Ea a trecut printr-o depresie severă și se simțea abandonată de toată lumea.

Citește și
Incendiu Arges
O bătrână nevăzătoare, la un pas să moară în propria casă. A fost salvată în ultimul moment

„Nu mai puteam face față la tot ce mi se întâmpla. Mi-am pierdut locuința și mulți oameni din viața mea. Simțeam că nimeni nu mă înțelege. Aveam nevoie doar de afecțiune. Simțeam că mă doare inima. Bunicii mei l-au dus pe Hugo să-și vadă tatăl, iar eu m-am dus în parcarea supraetajată și m-am gândit că asta e. Nu pot să mai rezist acestei dureri. Am parcat mașina, m-am uitat în jos, am văzut oameni pe stradă și îmi doream să vină cineva să mă salveze”, a mai mărturisit femeia.

Poliția a salvat-o chiar în ultimul moment. A fost internată într-un sanatoriu, ca să își revină. Când a ieșit de acolo, a decis să se întâlnească cu femeia care i-a salvat viața.

„I-am trimis un mesaj pe Facebook să îi mulțumesc, însoțit de o poză cu fiul meu. Mi-a răspuns că se bucură că sunt bine”, a mai spus Charley.

Două săptămâni mai târziu, într-un mesaj pe Facebook, ea a precizat: „Sunt încă aici, în viață, și dacă n-ar fi fost ei, băiețelul meu ar fi rămas fără mămică.”

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult